Nu Beschikbaar

IMPACD 550

Verkocht

Deze 550 is per direct beschikbaar en vaarklaar. De IMPACD 550 is ontworpen met het oog op comfort én gebruiksgemak, waardoor er ruimte is voor een groot gezin en iedereen overweg kan met deze sloep. Deze per direct beschikbare, duurzame sloep betreft het basismodel + aanvullende specificaties.

Deze specifieke uitvoering is voorzien van een betrouwbare en krachtige Torqeedo 3kW Outboard elektromotor. De directe aandrijving van de motor zorgt voor een dynamische respons, is ongeëvenaard in zijn efficiëntie en blijft fluisterstil tijdens het varen.

De console van deze 550 heeft een unieke ’touch’ dankzij de stuurconsole die zwart gecoat is. Dit maakt de sloep esthetisch nóg aantrekkelijker en voegt een krachtig karakter toe aan het totaal.

De vlaggenstok van deze IMPACD 550 is gemaakt van roestvrij staal. Dit is onderhoudsvriendelijk en geeft de sloep tevens een luxeuze uitstraling.

We hebben het accupakket van deze IMPACD 550 een upgrade gegeven. Dit komt ten goede aan de efficiëntie en actieradius van de motor.

IMPACD 635

Verkocht

Deze 635 is nu beschikbaar en vaarklaar. De IMPACD 635 is een klassieke sloep met traditionele lijnen. De kracht van haar design zit hem in de combinatie tussen de traditionele kenmerken en 3D print technologie. Deze combinatie maakt de 635 uniek in haar soort. De ruime zit is geschikt voor 8 personen. 

Deze uitvoering van de IMPACD 635 is voorzien van gasvering bij het motorluik. De hoge druk binnen de gasveer zorgt ervoor dat er met een compact formaat meer kracht gegenereerd kan worden. Dankzij die kracht kan gasvering met veel meer gemak duwen dan standaard metalen vering. En dat werkt comfort verhogend!

Het voordek van deze 635 is voorzien van luxe Flexiteek met lijfhout. Ook de vloer in de kuip is gemaakt van Flexiteek. Dit zorgt voor een oogstrelend dek wat tevens onderhoudsarm is én jarenlang mee kan.

De vlaggenstok van deze IMPACD 635 is gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de roestwerende eigenschappen van het materiaal is het onderhoudsarm. Daarnaast is er een prachtige glans zichtbaar op de vlaggenstok, wat bijdraagt aan de luxueuze uitstraling van deze 635.

De stuurconsole van deze 635 is wit gecoat. Dit geeft de sloep een moderne, nette en zuivere uitstraling wat perfect past bij het Flexiteek voordek en de Flexiteek kuip die tevens aanwezig zijn in deze specifieke sloep.

635 SMALL

Per direct Beschikbaar
€.. incl. BTW

De IMPACD 635 ‘Small’ is een iets kleiner familielid van de reguliere 635. Deze compacte 635 is nu beschikbaar en vaarklaar. Deze IMPACD 635 Small staat voor klassieke lijnen. Dankzij het ietwat compactere formaat van de Small is ze nog beter te manoeuvreren over bijvoorbeeld een smalle gracht.

Deze IMPACD 635 is voorzien van een moderne WaterWorld motor. Deze elektrische motor staat garant voor stilte, betrouwbaarheid en natuurlijk een zeer schoon verbruik.

Het voordek van deze 635 is voorzien van luxe Flexiteek met lijfhout. Ook de vloer in de kuip is gemaakt van Flexiteek. Dit zorgt voor een oogstrelend dek wat tevens onderhoudsarm is én jarenlang mee kan.

De gangboorden van deze 635 zijn voorzien van Flexiteek. Doordat het voordek en de kuip van deze sloep óók zijn voorzien van Flexiteek ziet deze IMPACD 635 Small eruit als één subliem, luxueus geheel.

Een belangrijk doch vaak ondergesneeuwd onderdeel van een luxueuze sloep is de vlaggenstok. Bij deze specifieke sloep is de vlaggenstok gemaakt van rvs. Esthetisch is dit een prachtige toevoeging vanwege het glanzende materiaal waar menig oog voor zal vallen. Daarnaast is dit type staal zeer onderhoudsarm.

afspraak maken

Heeft u vragen over het huidige beschikbare aanbod of wilt u bijvoorbeeld één van onze direct beschikbare sloepen proefvaren? Neem dan contact met ons op.

ONZE MODELLEN