IMPACD 635

Klassieke sloep met traditionele vormen

IMPACD 635

De 635 is de meest klassieke sloep binnen de sloepenlijn. Met haar traditionele vormen weet ze menig watersporter te charmeren. De combinatie tussen de traditionele kenmerken en 3D print technologie maak deze duurzame sloep uniek. De ruime zit is geschikt voor 8 personen. Dankzij de geringe doorvaarthoogte van minder dan een meter, komt u vrijwel overal met de IMPACD 635.

Draag bij aan een schonere, groenere en meer duurzame toekomst met de 635.

LENGTE: 6.35M
BREEDTE: 2.20M
PASSAGIERS: 8
MOTOR: Vetus
PRIJS: 57.645 incl.
Combinatie van innovatie en authenticiteit

Zoals een sloep is bedoeld

Typerend voor de IMPACD 635 is haar klassieke en daardoor authentieke uitstraling. De combinatie tussen deze traditionele kenmerken en de innovatieve 3D print technologie maakt de 635 tot een unieke, toonaangevende sloep voor de duurzame watersporter. 

Deze overnaadse sloep heeft haar fluisterstille motor onder de vloer en is voorzien van een ruime 8-persoons rondzit. Dankzij de comfortabele lengte van de 635 behoort het tot de opties om een zonnebed voorin toe te voegen. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen of u kunt optimaal genieten van het kabbelende water wat de boeg passeert.

Een écht duurzame Sloep

ONVERVALST IMPACD MAKEN

Het casco van de 635 is natuurlijk duurzaam, maar ook de aankleding van de sloepen is van duurzame oorsprong. Zo kunt u kiezen voor een vloer van Flexiteek of van kurk. Ook maken we aan boord enkel gebruik van duurzame stoffen en is bijvoorbeeld de vaarvlag van PET-flessen gemaakt.

Ieder element van de 635 heeft zo haar eigen bijdrage aan duurzaamheid. Zo zorgen we samen met onze sloepenlijn écht voor een schone, duurzame en groene toekomst voor de volgende generaties.

Maak het verschil, maak IMPACD.

Elektrisch aangedreven door de Vetus E-line

Motor fluisterstil en verborgen

Voorzien van de laatste technische innovaties zonder in te leveren op betrouwbaarheid vormen de Vetus motoren het simpele, stille én sterke kloppend hart van onze sloepen. De Vetus E-line motor (5 kW) en bijbehorende accu’s zitten bij de IMPACD 635 netjes weggewerkt onder de vloer, wat veel ruimte en comfort biedt. 

Voor een motor die je niet kunt zien, trekt hij behoorlijk veel bekijks. Op een eenvoudig display kun je je snelheid, energieverbruik én het laadniveau van de accu aflezen. Alles wat je moet weten om comfortabel en duurzaam te kunnen varen.

AANVULLENDE SPECIFICATIES 635

MOtor

Vetus E-line

vermogen

5 kW

pk equivalent

7 PK