Overstapservice

Overstapservice

Wil je IMPACD maken, maar liever in stappen? Ontdek de IMPACD Overstapservice. Met een duurzame sloep maak je de start met duurzaam varen, de aandrijving kies je zelf. Na enkele jaren stap je over naar elektrisch varen, vanaf dan maak je echt het verschil. Wij helpen jou in deze stappen en geven je advies voor de meest duurzame ervaring op het water.

De IMPACD Overstapservice start met jouw 3D-geprinte sloep, de IMPACD 450 of de IMPACD 570. De IMPACD sloepen met overstapservice bieden de mogelijkheid de boot eerst te gebruiken met eigen motor, om na enkele jaren over te stappen op elektrisch varen. Dit kan een motor zijn die je zelf al hebt of een motor welke je nog aanschaffen moet. Hierover geven we je graag advies.

IMPACD 450 Limited comfortabele indeling duurzame elektrische sloep

ONZE overstapMODELLEN

Door middel van ons overstapprogramma spreid je duurzaam varen over meerdere jaren uit. Dit zorgt voor een geleidelijke investering in duurzaam varen of een gespreide inkoop van duurzaam varen binnen jouw bedrijf. Het overstapprogramma is een commitment voor 5 jaar, waarin we je begeleiden in het verduurzamen van jouw er-varing op het water.

Binnen de overstapservice zijn er twee opties. Hierbij kies je voor een IMPACD zonder aandrijving of een IMPACD met aandrijving naar keuze. Bij de laatstgenoemde optie zorgen wij ervoor dat je de boot gelijk kan gebruiken. Kies je ervoor om een IMPACD te kopen zonder aandrijving, dan bevestig je zelf een eigen motor aan de boot. De instructies voor het aansluiten van de aandrijving krijg je aangeleverd van IMPACD Boats.

IMPACD zonder aandrijving

Heb je zelf (nog) een motor? Kies dan voor een

IMPACD zonder aandrijving.

Mogelijkheden:

IMPACD 450

4,50 x 1,80 x 0,5 m

IMPACD 570

5,70 x 2,50 x 0,65 m

IMPACD met aandrijving naar keuze

Liever de komende jaren overstappen naar

elektrisch? Samen kiezen we de beste

buitenboord motor voor je IMPACD boot.

Binnen vijf jaar stap je over naar een elektrische

aandrijving. Met korting!

Het moment bepaal je zelf.

Het overstapprogramma