IMPACD 450

Limited Edition met nieuwste Mercury Avator 7.5e

IMPACD 450 LIMITED

Ontdek de natuur in stijl met onze IMPACD 450 Limited. Met slechts 100 exemplaren beschikbaar is de 450 een unieke verschijning in het waterlandschap. Deze sloep is afgewerkt met duurzame materialen en aangedreven door de nieuwste Mercury Avator 7.5e buitenboordmotor. De perfecte combinatie van elegantie en vermogen biedt plaats aan vijf opvarenden. Ervaar het water in volle vertrouwen met de IMPACD 450 limited en de hypermoderne Avator aandrijving.

Draag bij aan een schonere, groenere en meer duurzame toekomst met de 450 Limited.

LENGTE: 4.50M
BREEDTE: 1.90M
PASSAGIERS: 5
GEWICHT: 450KG
PRIJS: 26.145 incl.
Duurzaam en uniek in zijn soort

meest duurzame afwerking

De IMPACD 450 is gebouwd met duurzame stoffen en een stijlvolle vloer, terwijl de 3D-technologie zorgt voor een robuuste en praktische indeling met een sportieve uitstraling. Met computer gestuurde precisie wordt iedere millimeter benut om een unieke combinatie van uitstraling, innovatie en functionaliteit te creëren. Ontvang met de IMPACD 450 Limited precies wat je ziet, en dat is veel.

Er worden slechts 100 van deze elektrische sloepen gemaakt.

Wetenschappelijk bewezen impact maken

Duurzaam het water op

Met de IMPACD 450 Limited ga je uiterst duurzaam het water op. Uit onderzoek van de TU Delft blijkt namelijk dat IMPACD sloepen 74% duurzamer zijn dan reguliere sloepen. De 450 Limited én andere sloepen uit onze sloepenlijn worden namelijk geproduceerd met grondstoffen uit afvalstromen en heeft onder andere duurzame stoffering aan boord en een vaarvlag gemaakt van PET-flessen.

Met de IMPACD 450 vaar je op de meest duurzame manier mogelijk, waardoor je werkelijk duurzaam kunt genieten én impact kunt maken.

Wat de media schrijft over de IMPACD 450

Traditioneel maar ultramodern

“Het enige wat je hoort is het gorgelen van het havenwater bij de achtersteven, de motor is akoestisch nauwelijks waarneembaar.”
— Stefan Gerhard, Floatmagazin

“Tijdens een korte proefrit op de Rijn kon de IMPACD sloep zowel qua uitrusting en afwerking als qua bruikbaarheid en rijeigenschappen overtuigen, en ook de prijzen van de boten zijn absoluut concurrerend.”
— Christiaan Schneider, Motorbootonline.de

Zonder zorgen op het water

Innovation award®

Ervaar een nieuwe manier om zonder zorgen het water op te gaan met de Mercury Avator elektrische aandrijfsystemen. De Avator 7.5e elektrische buitenboordmotor levert schoon, stil vermogen in een draagbaar pakket. Heldere beeldschermen in full-color verstrekken alle informatie die je nodig hebt om van je vaaravonturen te kunnen genieten, waaronder het bereik en een tot op de seconde nauwkeurige meter voor de levensduur van de accu waarop je kunt vertrouwen. De beeldschermen zijn geoptimaliseerd voor eenvoudig aflezen onder alle lichtomstandigheden.

Met de Avator buitenboordmotor kun je je volledig onderdompelen in de natuur terwijl je het water vol vertrouwen trotseert. Mercury Avator is een intelligente, volledig elektrische aandrijving, ontworpen om het water moeiteloos te ontdekken.

Zonder zorgen op het water

Innovation award

Ervaar een nieuwe manier om zonder zorgen het water op te gaan met Mercury Avator elektrische aandrijfsystemen. De Avator 7.5e elektrische buitenboordmotor levert schoon, stil vermogen in een draagbaar pakket. Heldere beeldschermen in full-color verstrekken alle informatie die je nodig hebt om van je vaaravonturen te kunnen genieten, waaronder het bereik en een tot op de seconde nauwkeurige meter voor de levensduur van de accu waarop je kunt vertrouwen. De beeldschermen zijn geoptimaliseerd voor eenvoudig aflezen onder alle lichtomstandigheden.

Met de Avator buitenboordmotor kun je je volledig onderdompelen in de natuur terwijl je het water vol vertrouwen ontdekt. Mercury Avator is een intelligente, volledig elektrische aandrijving, ontworpen om het water moeiteloos te ontdekken.
 

AANVULLENDE SPECIFICATIES 450

MOtor

Mercury Avator 7.5 e

vermogen

0,75 kW

verkrijgbaar met

0,75 kW, 1 kW of 3 kW