IMPACD 550

Sportief en zeer geschikt voor de Verhuur

IMPACD 550

De IMPACD 550 is ontworpen met het oog op comfort én gebruiksgemak, waardoor er ruimte is voor een groot gezin en iedereen overweg kan met deze sloep. De sportieve lijnen geven iedereen aan boord het gevoel te vliegen over het water. En dat dankzij de elektrische motorisering in alle rust. Geschikt voor zes opvarenden is deze sloep krachtig door haar eenvoud.

Draag bij aan een schonere, groenere en meer duurzame toekomst met de 550.

LENGTE: 5.50M
BREEDTE: 2.15M
PASSAGIERS: 6
GEWICHT: 600KG
PRIJS: 38.745 incl.
De kracht van Eenvoud

sportief en tóch toegankelijk

De IMPACD 550 is sportief, robuust en uiterst functioneel. Deze unieke combinatie van sportiviteit en functionaliteit is mogelijk dankzij onze 3D technologie. Met computer gestuurde precisie maken we namelijk gebruik van iedere millimeter, waardoor de sloep heerlijk praktisch is ingedeeld, robuust genoeg is om tegen een stootje te kunnen én sportief gelijnd is. Bij de 550 krijg je dus precies wat je ziet, en dat is veel. 

Een onderhoudsarme, sportieve en tóch toegankelijke sloep waar je op kunt bouwen.

In duurzame stijl op het Water

Duurzaam het water op

Met de IMPACD 550 vaar je op geheel duurzame wijze uit. IMPACD sloepen zijn namelijk 74% meer duurzaam dan reguliere sloepen, op basis van onderzoek door de TU Delft. Dat zie je terug in de productie van de 550 op basis van grondstoffen afkomstig uit afvalstromen, maar ook in verder materiaalgebruik aan boord. Zo werken we de 550 af met duurzame stoffering en voorzien we de sloep bijvoorbeeld van een vaarvlag gemaakt van PET-flessen.

Varen met de IMPACD 550 is daardoor werkelijk de watersport op zijn duurzaamst.

Elektrisch aangedreven met e-Propulsion

GERUISLOOS EN KRACHTIG

De e-Propulsion outboard motor geeft de watersporter veel gemak. Voorzien van de laatste technische innovaties zonder in te leveren op betrouwbaarheid vormen de e-Propulsion motoren het simpele, stille én sterke kloppend hart van onze sloepen. De outboard motor geruisloos en krachtig, waardoor je lang in stilte kunt varen. 

Deze  buitenboordmotoren gaan verder dan ieder andere elektrische motor die hem voorging. Onderhoudsvrij en robuustheid voeren bij deze motor de boventoon. Kenmerken die letterlijk rust geven, zowel bij de mensen aan boord als bij verhuurders.

AANVULLENDE SPECIFICATIES 550

MOtor

e-Propulsion Outboard

vermogen

3 kW / 6 kW

pk equivalent

4 PK / 8 PK