IMPACD 570

Prachtige familie sloep met zonnedek

IMPACD 570

Ontworpen door de bekende ontwerper Martin Bekebrede, manifesteert de IMPACD 570 zich als één van de meest duurzame sloepen van Europa. Met haar gracieuze boeg en eigentijdse contouren snijdt deze tendersloep door de golven van onze binnenlandse wateren.

De sloep heeft een hoge ronde zitting en een luxe zonnedek, waar ruimte is voor maar liefst 8 passagiers. De open achterzijde schept niet alleen een band met de natuur om je heen, maar verschaft eveneens een prachtige overgang met het water.

Omarm de IMPACD 570. In haar bestaan weerklinkt een oproep tot een wereld die meer in balans is.

LENGTE: 5.70M
BREEDTE: 2.50M
PASSAGIERS: 8
PRIJS: Vanaf 60.795 incl.
Onbezorgd genieten met vrienden en familie

Stabiliteit & Design

De combinatie tussen stabiliteit en design maakt deze sloep uniek. Met haar moderne uiterlijk en een ongekende stabiliteit vanuit het onderwaterschip is dit echt onbezorgd genieten. Varen door de grachten of over de plassen en ondertussen tijd doorbrengen met je dierbaren. Dát is de essentie van de IMPACD 570. 

Laat je betoveren door de intrigerende dans tussen de nieuwste 3D technieken en de diepgaande ambachtelijkheid van onze technici en sloepenbouwers, die samenkomen in de creatie van onze sloepen voor de toekomst.

Hier ontvouwt zich een wisselwerking van digitale precisie en menselijke bezieling.

De beleving van een innovatief concept

een ware beleving van ruimte & zitcomfort

 

Binnen de ruime kuip ontvouwt zich een unieke beleving van ruimte. De hoge rondzit biedt niet alleen plaats aan acht passagiers, maar schenkt ook heerlijk comfort. Op het achterdek kan een afneembare rugsteun een weids zonnedek doen ontstaan, terwijl de open achterzijde directe toegang tot het water verleent – een poort naar rust, uitgestrektheid en gemak op de wateren.

De duurzaamheid strekt zich niet enkel uit tot de sloep zelf, maar ademt ook in de stijl en aankleding van onze creaties. In de vorm van onze vloot en ons gedachtegoed weven we een toekomst die schoner, duurzamer en groener is, voor de generaties die na ons komen.

Zet de golf van duurzaamheid in beweging. Maak IMPACD.

Elektrisch aangedreven door onderhoudsvrije POD-motor

Fluisterstil en wendbaar

 De IMPACD 570 onthult de meest recente technologische vooruitgang, zonder zich over te geven aan de prijs van betrouwbaarheid.

Aangedreven door een POD-motor manoeuvreert de IMPACD 570 met gratie, zonder enige hoorbare weerstand. Gekenmerkt door een robuust design en strakke vormgeving is deze combinatie uitstekend geschikt voor langdurig gebruik. Het intrigerende voordeel van een POD-motor is dat deze onderhoudsvrij zijn.

Dat is de harmonie tussen technologische innovatie en tijdloze betrouwbaarheid.

AANVULLENDE SPECIFICATIES 570

Designer

Martin Bekebrede

MOTOR

3,5 kW Steerable
POD-motor

Accu

Lithium

Varen

5-6 uur bij normaal gebruik Capaciteit uitbreidbaar